Kampanje for elbillader

Vi leverer og monterer elbillader der DU trenger det

Å kjøre elektrisk viser seg å være lønnsomt, både for miljøet og din egen økonomi. Det anbefales å montere hjemmelader til din elbil. Dette gjør at du får en fulladet bil på en sikker måte hver eneste dag.

Kampanjepris smartlader

Fra kr 12.499,- inkl.mva. *

  • Muligheter for lastbalansering med huset sammen med Tibber Pulse
  • Integrert RFID leser og energimåling 
  • Permanent låsing av Type 2 kabelen
  • 1,4 – 22kW ( 1- og 3- fase lading)

 

*Forutsetter plass i sikringsskap, mulighet for åpen klamring og eksisterende overspenningsvern på inntak.

Dersom det ikke er montert overspenningsvern fra før tilkommer kr. 2500,- inkl. mva. for montasje av dette. 

Anerkjente elbilladere i vår sortiment

Etter hvert har det kommet mange produsenter av elbilladere på markedet, og det vil stadig komme flere. Smarte elbilladere er det vi anbefaler for å få en raskere og mer effektiv elbillading. Elbilladere er nå blitt mye mindre i størrelsen og er da mer fleksibel på plassering og bruksområde.

Våre elektrikere har god erfaring innen montering av elbilladere og kjenner produsentene av de mest populære laderne som tilbys på markedet i dag. Ta gjerne kontakt for råd om valg av lader, montering og pris.

Stadig flere velger smartlader

I dag er det to typer ladere, hovedsakelig. Smarte eller enkle elbilladere. Smarte ladere er koblet opp mot nett og gir dermed en rekke tilleggsfunksjoner som raskere lading, tidsstyring og lastbalansering. Med lastbalansering kobler laderen seg på ledig effekt til enhver tid. Det betyr at når boligen har behov for å bruke strøm til andre ting, går det mindre strøm til elbilladeren. Når alle sover på natten, er det mye ledig strøm som dermed går rett ut i bilen slik at den lades raskere. Smartladeren kan også tidsstyres slik at du bestemmer når bilen skal lades, for eksempel om natten når strømprisen er lavest. Smarte ladere kan også kobles mot tjenester som sikrer lading til lavest mulig pris ved å automatisk justere ladeeffekten etter strømprisen. Tibber er blant leverandørene av en slik tjeneste.

Hvilken elbillader passer din bil?

Nyere elbiler, hybridbiler og ladestasjoner produseres med det som kalles en Type 2-kontakt som standard. Type er betegnelsen som brukes på støpslene til ladeboksene. Eldre biler har såkalt Type 1. Hvor raskt bilen lader avhenger av spenningen i strømnettet, ladestasjonens kW, hvilken kontakt du bruker og hvor mye strøm bilen støtter. Dersom du ønsker maksimal effekt må du ha Type 2 med 3-fas ladekabel på 32 ampere.

Våre produsenter av hjemmeladere

Storhaug Elektroinstallasjon kan i dag anbefale og tilby komplett pris, inkludert montering, på følgende elbilladere.

  • Easee
  • Zaptec
  • DEFA
  • Micro Matic
  • Garo