Bruk oss til det vi kan best

Vi utfører alt innen nyinstallasjoner, service og vedlikehold av elektrisk anlegg

Elektriske installasjoner

Skal du bygge bolig eller næringsbygg? Vi tilbyr alt fra rådgiving og planlegging til installasjon av elektriske anlegg og smarthusløsninger. Vi kan hjelpe deg med skreddersydde løsninger som er tilpasset ditt bruksmønster og behov.

Rehabilitering

Behov for å rehabilitere gammelt elektrisk anlegg? Storhaug Elektroinstallasjon er rett elektriker til jobben. Vi har bred kompetanse på rehabilitering av både strømuttak, sikringsskap og ledninger i bygg og bolig.

Sikringsskap

Gamle sikringsskap kan forårsake store skader dersom det ikke er dimensjonert for dagens belastning. Storhaug Elektroinstallasjon monterer nye sikringsskap i alle dimensjoner med automatsikringer og innebygget jordfeilbryter.

Små og store servicejobber

Montere belysning? Installere panelovn eller gulvvarme? Storhaug Elektroinstallasjon tar serviceoppdrag over hele Stavanger. Vi utfører service på eksisterende anlegg og monterer både stikkontakter, belysning og varmeelementer for deg.

Belysning og varme

Vi har lang erfaring og god faglig kunnskap om belysning i hjemmet. Vi kan hjelpe deg med riktig valg av ulike alternativer, både funksjonelt og visuelt. Vi samarbeider med ledende produsenter og leverandører i markedet. Vi kan levere komplette styringssystemer for belysning, deriblant trådløse og app-baserte systemer.

Dersom man ønsker å redusere energikostnadene, kan belysning være et riktig sted å begynne. Investerer du i energibesparende belysning kan dette være med å redusere dine kostnader til belysning opp mot 80%.

Vi leverer også oppvarmingsløsninger med fokus på levetid, pålitelighet og sikkerhet. Ulike gulvarmeprodukter som kan legges i murgulv, på tregulv, og i bjelkelag. Produkter som varmefolie er beregnet for lav byggehøyde, hvor den totale byggehøyden er ca 20 mm inkludert fliser, eller parkett. Ved rehabilitering er det som oftest tilgjengelig byggehøyde som er den begrensede faktor. Vi leverer gulvvarme som kan legges direkte mot brennbart underlag som f.eks. sponplater, for deretter å legge over avrettingsmasse, eller flislim. Det kan også monteres gulvvarme direkte under parkett eller laminat, uten bruk av støpemasse.

Overspenningsvern

Et overspenningsvern reduserer sannsynligheten for at det elektriske anlegget og utstyret blir skadet ved tordenvær eller ved forstyrrelser i e-verkets nett. Slike skader kan medføre brann selv flere uker etter at skaden oppsto.

NB! Når en skal installere el-bil lader er det et pålagt myndighetskrav at denne skal være forankoblet overspenningsvern. Overspenningsvernet har best effekt og beskytter best dersom det plasseres så nær inntaket i huset som mulig. Storhaug Elektroinstallasjon har god kompetanse på overspenningsvern og vurderer riktig plassering av komponenter og hvilke beskyttelsesklasse overspenningsvernet skal ha.

Ladestasjon for elbil

Behov for å installere elbillader hjemme eller ved kontoret? Storhaug Elektroinstallasjon leverer og monterer ladeløsninger for private hjem, borettslag og parkeringsanlegg. Vi kan også tilby systemer som overvåker ladestasjonen og strømforbruket i resten av boligen.

Trenger du en elektriker i Stavanger?

Storhaug Elektroinstallasjon utfører jobben raskt, effektivt og til avtalt tid. Kontakt oss for en el-kontroll, installasjon av sikringsskap eller montering av nye stikkontakter.

Bestill elektriker